DienstenUncategorizedWelzijnZelfstandigheid

Zorgmies Regio Rijk van Nijmegen

ZorgMies Regio Rijk van Nijmegen

Kunt u wel wat hulp gebruiken?

Wanneer we ouder worden of er alleen voor staan, of wanneer er sprake is van een ziekte of een beperking binnen een gezin kan extra hulp welkom zijn. In veel gevallen lukt het met familie, vrienden, buren en/of professionals deze periode prima te doorstaan. Wellicht is dit niet altijd het geval, zeker niet wanneer er een langdurige situatie ontstaat. Een ZorgMies kan in dergelijke gevallen behulpzaam zijn en voor verlichting zorgen.

Onze zorg sluit aan bij uw dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Aandacht, integriteit en respect staan daarbij voorop. Onze ZorgMies ondersteunt en begeleidt u bij de dagelijkse activiteiten in uw huis en daarbuiten. Samen met u maken we heldere afspraken over uw wensen en behoeften; wat moet er gedaan worden, op welke dagen en uren.

Onze ZorgMiesen worden persoonlijk door ons geselecteerd. Zij hebben ruime levenservaring, zijn zorgzaam en prettig gezelschap. Ze beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werken als freelancer. De kosten zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren. Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Meer informatie over tarieven en voorwaarden vindt u op onze website: www.zorgmies.nl

Maaike van Oostrum – Horsten

06 – 14 90 85 49

rijkvannijmegen@zorgmies.nl

www.zorgmies.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *