DienstenWelzijnZelfstandigheid

Saar aan huis

Saar aan Huis ontzorgt hulpbehoevenden en hun mantelzorgers. Saar aan Huis is een klantgerichte organisatie die ondersteuning op maat biedt om aangenaam en onbezorgd in de eigen leefomgeving te kunnen blijven wonen.

De zorgverleners, de ‘Saars’, hebben ruime levenservaring, wonen bij de cliënt in de buurt en hebben affiniteit met de zorg. Zij kunnen naast het bieden van gezelschap worden ingezet voor allerlei werkzaamheden zoals licht huishoudelijk werk, (samen) boodschappen doen, koken of begeleiding naar de dokter. Anita vindt de klik tussen de zorgvrager en de ‘Saar’ van essentieel belang. Er komt altijd een vast gezicht op een vaste tijd. Ondersteuning is ook mogelijk ‘s avonds, ’s nachts en in de weekenden.

Saar aan Huis biedt ook ondersteuning aan bewoners van zorginstellingen. Individuele aandacht doet de mensen vaak heel goed en verhoogt de kwaliteit van leven. De Saar kan dan bijvoorbeeld met de bewoner een wandeling maken, een spelletje spelen of ergens een kopje koffie drinken. Een particulier betaald een all-in-tarief vanaf € 23,- per uur maar het kan ook betaald worden uit een persoonsgebonden budget als mensen een indicatie hebben vanuit de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) of WLZ (wet langdurige zorg).

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via nijmegen@saaraanhuis.nl, 06-22841385 of 024-6222512. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de site www.saaraanhuis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *