VeiligheidZelfstandigheid

Personenalarmering in horloge-uitvoering met valdetectie type Lexus

De Lexus is een mobiel alarm in horloge uitvoering dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Door een druk op de alarmknop of door een val zal de Lexus alarm slaan. Indien u struikelt kunt u het alarm zelf resetten. Bij een alarm wordt er direct contact gemaakt met uw hulpverleners.  In beide gevallen is uw positie bekend en kunt u, mocht u daar nog in staat toe zijn met de hulpverleners via de open lijn (spreek-luisterverbinding) spreken.

Daarnaast kunt u 10 nummers voorprogrammeren in het telefoonboek waarnaar u kunt bellen of door gebeld kunt worden. Bezit het horloge een hartslag en bloeddrukmeting, bewegingsmelder, stappenteller, medicijnmelder en slaapmonitor. De huidige tijd kan uitgesproken worden (In het engels)

Bijzonderheden: activatie en programmering wordt verzorgd, geen abonnement nodig, werkt met een (prepaid) SIM kaart, oplaadbaar door een magnetische lader.

Prijsindicatie:  € 179,95

Informatie: http://www.aviumwearables.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *