VeiligheidZelfstandigheid

Personenalarmering in horloge-uitvoering type Watchi Care

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen maar omgekeerd ook. Kunnen zij u met één druk op de knop om uw hulp vragen. Berichten ontvangen en versturen. Afspraken en herinneringen ontvangen.  Geen kastje om de nek of een losse telefoon, maar een stijlvol en comfortabel horloge. Dit slimme horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen. De schermen zijn naar wens en gebruiker in te stellen.

Meer informatie:

Eigenschappen: Gebruiksvriendelijk, makkelijk te bedienen, diverse extra mogelijkheden

Website: https://watchi.nl

Richtprijs € 189,– (incl. 2 jaar garantie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *