Veiligheid

Onderzoek: wilt u helpen of geholpen worden als het erop aan komt?

HelperApp: Hulp als het nodig is.

“Hoe kun je ervoor zorgen dat iedereen zijn eigen leven leidt, zonder extra hulpmiddelen, maar dat als er iets met je gebeurd, automatisch een aantal vrienden een seintje krijgen om hulp te bieden als dat nodig is?"

Dat is een vraag die het Prettig Thuis Kenniscentrum zich heeft gesteld.

Het antwoord hierop is even verbluffend als eenvoudig: Je krijgt 3 keer per dag een SMS bericht. Als je daar niet op antwoord, wordt een uur later je vriendenkring gewaarschuwd om even te kijken hoe het met je gaat. Reageer je wel, dan gebeurt er niets.

Dit hebben we uitgewerkt tot een eenvoudig product: De “HelperApp”. We hebben echter je hulp nodig om de laatste details in te vullen en het product in de praktijk te testen. Aan de hand van deze praktijktest, kunnen we nog beter rekening houden met je wensen.

Wilt je ons daarbij helpen? 

Klik dan hier om de vragenlijst in te vullen!

Jou medewerking is belangrijk omdat uiteindelijk mensen veel geruster kunnen leven als wij hier gezamenlijk een maatschappelijk succes van maken.

We belonen je hulp dan ook graag met één maand extra gratis Premium gebruik van HelperApp!

Dus doe mee en meld u nu aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *