VeiligheidZelfstandigheid

Rollator

Er zijn vele soorten rollatoren. Maar welke rollator is nu het beste geschikt voor u? Om een goede en veilige rollator te kunnen selecteren dient u een aantal zaken te weten. Wilt u deze rollator alleen binnen gebruiken, of gaat u er ook mee naar buiten? Moet de rollator ook te vervoeren zijn in een auto? Weet u al, hoe u een rollator moet gebruiken? Indien u op deze vragen het antwoord heeft kunt u het beste een afspraak maken met een gerenommeerde leverancier van deze hulpmiddelen.

Zij kunnen dan samen met u, de meest geschikte rollator selecteren en u tegelijkertijd adviseren hoe deze rollator afgesteld en veilig gebruikt kan worden.

Remkabels zijn het meest zwakke onderdeel van een rollator. Als remkabels beschadigt zijn, kan de remfunctie verminderen. Tegenwoordig zijn rollatoren te huur of te koop waarbij de remkabels in de buizen zijn opgenomen. Deze rollatoren zijn minder onderhoudsgevoelig en hebben bij het juiste gebruik een langere levensduur.

 

Meer informatie: http://www.rolstoelservice.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *