VeiligheidZelfstandigheid

Personenalarmering Vos Model ‘V’

Personenalarmering zowel toepasbaar voor binnen als buiten, voorzien van GPS en valdetectie. Deze personenalarmering is bijzonder nuttig voor mensen met epilepsie of mensen die bang zijn om te vallen en dan niet meer zelfstandig op kunnen staan. Bovendien kan dit model samenwerken met een secundaire waterdichte alarmknop die ook onder de douche gedragen kan worden.

Daarnaast bestaat voor mantelzorgers de mogelijkheid om “leefcirkels” in te stellen, waardoor mocht de drager van dit systeem, buiten de cirkel komen, automatisch een signaal wordt verstuurd naar de mantelzorger(s).

Bijzonderheden: Zee gebruiksvriendelijk, inclusief valdetectie.

Prijsindicatie: Afhankelijk van uitvoering

http://www.veiligopstap.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *