VeiligheidWelzijnZelfstandigheid

Leefstijl monitoringssysteem M-alert

Ook graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar wie helpt als er  hulp nodig is? Met dit systeem, kunnen familieleden en/of mantelzorgers een oogje in het zeil houden. Leefstijl monitoring betekent dat slimme sensoren de dagelijkse activiteiten in huis waarnemen. Zowel voor de bewoners als voor de mantelzorgers is het een geruststellende gedachte dat de dagelijkse activiteiten op afstand kunnen worden bijgehouden. Via een eenvoudige app op de smartphone kunnen activiteiten of meldingen uitgelezen worden.

Bijzonderheden: zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren

Prijsindicatie: Afhankelijk van keuze componenten.

Informatie: http://www.m-alert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *