WelzijnZelfstandigheid

Ergotherapie Maatwerk

Ergotherapie Maatwerk is een vrijgevestigde ergotherapie praktijk in Beuningen & Wijchen. Tot het werkgebied behoren de Gemeente Beuningen maar ook plaatsen daaromheen zoals Wijchen, Bergharen en Hernen. Ergotherapie Maatwerk is in 2010 opgericht door Sabine Fekkes en maakt zich sterk voor het leveren van maatwerk in een ongedwongen sfeer. Zij streeft naar eenvoud, kijkt naar eenvoudige oplossingen en/ of aanpassingen en zoekt aansluiting bij u in uw eigen omgeving.

Dankzij de bouwkundige achtergrond van Sabine Fekkes heeft Ergotherapie Maatwerk de expertise in huis om bouwkundige- en technische kennis en ervaring in te zetten bij het selecteren van, het adviseren in, en het instrueren bij hulpmiddelen en woningaanpassingen. Ergotherapie Maatwerk richt zich op kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Zo veel mogelijk werkt zij samen met andere (para)medische disciplines. Door een uitgebreid netwerk en de inzet van freelancers kan kwaliteit op maat geleverd worden.

 Speerpunten van Ergotherapie Maatwerk:

  • leveren van maatwerk

  • streven naar eenvoud

  • denken in mogelijkheden

  • begrip hebben voor waar u tegenaan loopt

Informatie: http://www.ergotherapie-maatwerk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *