Welzijn

Afscheidhuys

Het Afscheidshuys is een initiatief van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding. Vincent Tromp eigenaar van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding stelde vast dat bijna geen enkele beschikbare faciliteit werkelijk voorzag in de huidige wensen van nabestaanden. Thuisopbaring heeft niet ieders voorkeur, terwijl het bezoek aan een mortuarium nogal eens als afstandelijk wordt ervaren. De oplossing; een vriendelijke, bijna huiselijke omgeving waar zowel het afscheid voorafgaand als tijdens de dienst tot z’n recht komt. Een waardig afscheid. Om hieraan gestalte te kunnen geven heeft Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleding haar diensten in dezen uitgebreid.

Informatie: http://www.hetafscheidshuys.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *