DienstenWelzijnZelfstandigheid

Thuiszorg en ondersteuning Extra

Comfortabel ouder worden in je eigen huis. Dat willen we toch allemaal? Extra ondersteunt u, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Extra helpt u om het vertrouwen in eigen kunnen te behouden zodat u de kracht en de mogelijkheden heeft zo goed mogelijk richting te geven aan uw leven. Alle medewerkers hebben een  professionele zorg achtergrond en willen graag op een menslievende wijze zorg verlenen.

Deze diensten kunt u per direct aanvragen als u plotseling zorg nodig heeft na een ontslag uit ziekenhuis of een plotselinge verandering in de thuissituatie. Maar ook gepland, als op een vast moment in de week iemand gewenst of noodzakelijk is. Zelfs bestaat de mogelijkheid om ’s nachts een beroep te doen op een zorgverlener.

De diensten die Extra levert bestaan uit:

  • Binnenshuis, bij het helpen bij eten, gesprekken of ondersteuning.
  • Persoonlijke verzorging, bij het opstaan, naar bed gaan bij het douchen of bereiden van eten.
  • Licht huishoudelijk werk, afwassen, stofzuigen, strijken wassen of bed opmaken.
  • Buitenshuis, bij het bezoek aan vrienden of familie, meegaan naar ziekenhuis, winkelen of wandelen.

Bijzonderheden: Gemeente Beuningen, Druten en Wjchen

Prijsindicatie: Afhankelijk van dienst

Informatie: http://www.extra-diensten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *