VeiligheidZelfstandigheid

Toegang verlenen via de SmartPhone: weControl

De WeControl 2 is een eenvoudig apparaat om elektrische sloten en apparaten te bedienen. In het stopcontact steken, de twee draadjes van de bedienknop aansluiten en klaar! Vanaf nu hoeft u (of een van uw mantelzorgers die een smartphone hebben) alleen maar het telefoonnummer van uw zorgverleners in uw contactenlijst in te vullen en ze kunnen veilig bij u naar binnen, wanneer u dat wenst. Op dezelfde manier kunt u samen met uw ondersteuners uw verlichting of elk ander elektrisch apparaat bedienen. Snel, simpel en uiterst handig! Bestaat in een variant die 2 apparaten en een variant die 8 apparaten kan aansturen.

Werkt met eenvoudige SMS berichten én met gratis Helper app.

Bijzonderheden: Geen internet aansluiting nodig. Werkt met ieder bestaand of nieuw elektrisch slot of elk elektrisch apparaat. Wij adviseren om een elektrisch slot vakkundig te laten installeren.

Prijsindicatie: aanschaf € 219,00, activatie en instellen € 50,00 (eenmalig), abonnement € 3,33 / maand

Informatie: geschikt voor o.a. ontlasting mantelzorger, veiligheid alleenwonende; in vroeg en gevorderd stadium van dementie, suikerziekte, chronische ziekte, lichamelijke beperking, handicap; zie ook  http://www.wemaron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *