VeiligheidWelzijnZelfstandigheid

Installatiebedrijf Gesthuizen

Gesthuizen Installatiebedrijf werkt zowel voor particulieren als voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en architecten. U kunt uw opdracht met een gerust hart uit handen geven aan installatiebedrijf Gesthuizen. De belangrijkste kenmerken van dit installatiebedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit en goede service.

Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van elke klus, of het nu gaat om het vernieuwen van een keukenkraan of de installatie van een gehele c.v.-installatie, badkamer of renovatie en/of vernieuwen van uw dak, zult u merken dat deze in vertrouwde handen is bij installatiebedrijf Gesthuizen. Daarnaast zijn wij uitstekend in staat om u vakkundig te adviseren, maar ook voor reparatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Bijzonderheden: flexibel en goede service

Prijsindicatie: afhankelijk van uit te voeren werkzaamheden

Informatie: www.gesthuizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *