VeiligheidWelzijnZelfstandigheid

Traplift

Een traplift is uniek. Iedere situatie is anders.  Als toonaangevend leverancier van trapliften kunnen wij voor iedere trap een passende traplift aanbieden. We beschikken over verschillende railsystemen zodat onze trapliften perfect passend op uw trap geplaatst kunnen worden. De trapliften worden gemaakt in onze eigen fabriek in Bergambacht. Otolift trapliften zijn geschikt voor rechte trappen alsmede gebogen trappen. Ze passen zowel langs de buitenbocht van de trap als langs de smalle zijde van de trap. Onze trapliften worden altijd geheel op maat en naar de wensen van onze klanten vervaardigd.

 Bijzonderheden: groot assortiment, eigen productielijn

Prijsindicatie: afhankelijk van productkeuze

Informatie: http://www.otolift.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *