Diensten

Zorggroep Maas en Waal

Zorggroep Maas & Waal is een aanbieder van een compleet en samenhangend pakket van diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn in het Land van Maas en Waal. Zorggroep Maas & Waal is een regionale, ISO-gecertificeerde zorgaanbieder, werkzaam in de gemeenten West Maas en Waal, Druten, Beuningen en Wijchen. Dat gebeurt vanuit verschillende locaties waar verpleeg- en/of verzorgingshuiszorg geboden wordt. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbehandeling. In de locatie Waelwick wordt bovendien revalidatie aangeboden.

Naast deze (tijdelijke) woonvormen beschikt zorggroep Maas & Waal over een thuiszorgteam dat verschillende vormen van zorg aanbiedt, zoals verpleging en huishoudelijke hulp. Daarnaast kunnen diverse behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie en logopedie zowel thuis of poliklinisch uitgevoerd worden.

Contactgegevens:

Klantenservice: 0487-599666

klantenservice@zmw.nl

http://www.zmw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *