WelzijnZelfstandigheid

Maaltijdservice Apetito

Met de maaltijden van Apetito is het net of u thuis uit eten gaat. Apetito bezorgt in heel Nederland heerlijke vriesverse en warme maaltijden* aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en onze vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van onze maaltijden. Daarom hebben we verschillende diensten ontwikkeld die het u wat gemakkelijker maken. Voor iedere smaak wat wils, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer u door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, bent u bij Apetito aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Voor een volledig overzicht kunt u contact opnemen met onze diëtisten.

Bijzonderheden: groot divers assortiment

Prijsindicatie: € 5,50 per hoofdmaaltijd

Informatie: http://www.apetito.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *