VeiligheidWelzijnZelfstandigheid

Telefoon vast met fotoknoppen extra groot Fysic FX-3200

Met deze handige telefoon hoeft u nooit meer  de telefoonnummers op te zoeken van uw dierbaren. Het werkt eenvoudig: u neemt de hoorn op, drukt de toets ‘foto’ kort in en vervolgens kiest u de gewenste ‘fototoets’. Indien u de cijfertoetsen wilt gebruiken in plaats van de fototoetsen, is dit ook mogelijk. In dat geval is er in het geheugen plaats voor dertien telefoonnummers waarvan u er drie als direct kiesbaar kunt instellen onder een toets. De telefoon is voorzien van een extra luide telefoonbel en een instelbaar hoornvolume. Dankzij het bellampje hoort u niet alleen dat u gebeld wordt maar ziet u het ook. De optie ‘nummerherhaling’ is ook aanwezig op de telefoon. Indien u gehoorapparatuur heeft, kunt u ook gebruik maken van deze telefoon.

Bijzonderheden: bellampje voor zichtbaar signaal dat u gebeld wordt, instelbaar hoornvolume, cijfertoetsen zijn ook beschikbaar

Prijsindicatie: € 55,00

Informatie: http://www.vegro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *