VeiligheidZelfstandigheid

Alarmsysteem weCare met alarmknop en melders voor afwijkende situaties

De WeCare is een compleet in-huis beveiligingssysteem met SOS knop en valdetectie, bewegingsmelder, rookmelder, contact voor medicijnkastje / achterdeur. De centrale houdt de ondersteuners op de hoogte van afwijkende situaties. Zo blijft de bewegingsvrijheid van de gebruiker optimaal en hoeven ondersteuners / mantelzorgers niet meer te controleren of medicijnen tijdig zijn ingenomen, de gebruiker is opgestaan of gaan dwalen.  De slimme WeCare is volledig draadloos en eenvoudig te installeren. Stekker in het stopcontact, sensoren plakken en klaar! De gebruiker hoeft verder nergens rekening mee te houden en uw ondersteuners kunnen gerust zijn dat áls er iets fout gaat, ze snel in actie kunnen komen. Er kunnen maximaal 4 telefoonnummers van uw ondersteuners geprogrammeerd worden die uw alarmoproep ontvangen.

Onze Alarm centrale controleert of uw melding is aangekomen bij uw ondersteuners en gaat na of er actie is ondernomen om u te bereiken. U en uw ondersteuners krijgen ook een bericht als de weCare langer dan een half uur van de stroom is afgesloten.

Werkt met eenvoudige SMS berichten én met gratis Helper app.

Prijsindicatie: Aanschaf € 219,00. Inrichting en aanmelding op netwerk € 50,00 (eenmalig)

abonnementskosten € 3,33 p/maand

Meer informatie: http://www.wemaron.nl

Geschikt voor o.a.: ontlasting mantelzorger, veiligheid alleenwonende, vroeg stadium dementie, suikerziekte, chronische ziekte, lichamelijke beperking, handicap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *